Lystgården & Bybonden - Fra jord til bord

 

I denne episoden snakker vi med Liv Karin Lund Thomassen som er gründer og daglig leder på Lystgården, og Ida Kleppe som er Bybonde i Bergen.

Lystgården er et senter for mat og bærekraft. Fokus er mat fra jord til bord og hvordan bruke mat for å skape samfunnsendring.

Bybonden i Bergen er en del av Lystgården, og arbeider med å inspirere og spre kunnskap om dyrking i nabolag, skoler og på balkonger.

Dyrking er mer enn bare grønnsakene. For hvordan kan det å dyrke forankre og forandre våre liv?

Lystgården spant ut av Bærekraftige liv på Landås, og i huset som også var Edvard Griegs sommerparadis foregår det aktivitet hele uken.

 
Forrige
Forrige

Seniorene - Arbeidsglade seniorer fikser småjobben

Neste
Neste

Wayback - Livet etter soning