Et program for matgründere i oppstartsfasen - og for andre som er interessert i å teste ut god mat!

TESTBAR

Er du en matgründer med en idé som er TESTBAR?

TESTBAR er et program for matgründere som ønsker å teste ut sine konsepter og få støtte til realisering og vekst. Programmet tilbyr en møteplass der du kan prøve deg frem og eksperimentere for å få verdifull tilbakemelding fra potensielle kunder før du skal ut på markedet med dine produkter.

  • Kurs i forretningsutvikling

  • 6 måneders medlemskap hos Social Impact Lab

  • Mentor med bakgrunn fra matbransjen

  • Invitasjon til nettverkskvelder

  • Mulighet til å teste matkonsepter

  • Catering-muligheter i forbindelse med interne arrangementer

  • Samarbeidsmuligheter om arrangementer

Følg med på nettsiden her eller i sosiale medier for informasjon om opptak til neste program.

Programmet består av:

Arrangement

Testbar inviterte en rekke matgründere til å gi sine perspektiver på reduksjon av matsvinn. Mette Nygård Havre, gründer av Spis Opp Maten var kveldens vertinne.

Siste nytt

Michelle Zhao, bloggeren bak No Sweet Sour deltok i TESTBAR programmet og fikk Christopher Haatuft som mentor. I dag driver de Banzha sammen, og har fått strålende anmeldelser. Les mer her.

Også Stene Matglede åpner egne lokaler i Solheimslien for å utvide catering-virksomheten . Anne Lill Stene driver konseptet Lunsj på hjul, og sykler ut nylaget, sesongbasert og kortreist lunsj til sine kunder på bærekraftig vis. Les mer her.

Matgründere